Skip to main content

Yine bir yerde sorun yaşayıp araştırıp nasıl çözeriz derken … Çözdük onu da paylaşayım istedim.

Yeni bir telefon aldık iphone, eski telefon iphone. Rehberi simkarta kopyala dedik sığmadığını söyledi. Şimdi bunu nasıl aktarıcaz problemi çıktı ortaya onu şu şekilde çözücez arkadaşlar;

Öncelikle google’a ‘nokia pc suit’ yazıp indiriyoruz ve billgisayara yüklüyoruz. Daha sonra da yine google’a ‘itunes indir’ yazıp en son sürümünü bilgisayarınıza indirin, yükleyin.

Daha sonra  nokia pc suit yüklediğinde telefonu senkronize edeceğiz, telefonu bluetooth ile eşleştirin, daha sonra doğrulama kodu vs girip telefonu eşleştirdikten sonra pc ile, daha sonra pc suit ana ekranından senkronize et diyin, windows kişiler sekmesini seçin, ileri ileri (next next) diyin.. Şimdi nokia telefonundaki bütün kişileri C:Users(kullanıcı_adı)Contact altında görebilirsiniz.

Daha sonra  iTunes’u zaten yüklemiştik, iPhonu kablo ile bilgisayarı bağlayın direk görecektir zaten. (iTunes’un yüklemesini tamamlamanız gerekebilir o kısımda başlat sürdür vs gibi şeyler var. ileri diyin programın çalışmasını sağlayın.)

Daha sonra sağ tarafta iPhone yazıyor olacak, ona tıkladığınızda Özet Bilgi Uygulamalar Mzikler Filmler vs gibi iphone içindeki özelllikleri vs gösteren menü var üstte oradan BİLGİ’yi seçin kişileri eşzamanlaya TİK atın aşağıdan da uygula diyin – o arada kişileri nereden alacağını gösteriyor ‘kişileri eşzamanla’nın yanında orada WİNDOWS CONTACTS yazması gerek. daha sonra aşağı taraftan sağdan UYGULA diyin.

Artık nokia telefondaki bütün rehber iphone telefonunuzda. Sim karta sığmama sorununu çözmüş bulunmaktasınız.

Eğer bir problem yaşarsanız, ivan@emrealkac.com adresine e-posta gönderebilirsiniz yardımcı olabilirim.

kolay gele

4 Comments